Till toppen

Direktkonsumtion efter Variabel, Vara och År

Tabell: Direktkonsumtion av vara. År 1960-2022

Resultat

































Hur vill du göra med din sparade sökning om tabellen uppdateras med nya tidsperioder?

Vilka rader ska visas?



Direktkonsumtion efter Variabel, Vara och År

 1960196519701975198019851990199520002005201020152016201720182019
Totalt, 1 000 ton eller miljoner liter                
38 Plattfisk, hel, styckad eller filead, färsk6,96,66,65,34,75,25,44,6................
39 Torskfisk, hel, styckad eller filead, färsk26,121,015,511,39,013,09,58,6................
40 Sillfisk, hel, styckad eller filead, färsk31,623,519,816,713,017,016,410,0................
41 Laxfisk, hel, styckad eller filead, färsk2,44,43,84,55,09,011,817,6................
42 Annan, saltvattensfisk, hel, styckad eller filead, färsk8,59,54,55,92,52,52,71,8................
43 Sötvattensfisk, hel, styckad eller filead färsk10,711,410,610,212,210,29,79,7................
44 SUMMA FÄRSK FISK86,276,460,853,946,456,955,552,3................
45-48 Filead fryst fisk8,513,119,217,820,118,222,817,315,726,134,935,934,228,531,031,0
49-51 Saltad, kryddad, torkad och rökt fisk16,318,115,611,49,88,48,26,110,26,912,48,87,710,210,89,2
52 Kaviar och andra beredningar av fiskrom2,43,64,84,55,35,96,18,68,018,118,410,510,410,110,913,4
53 Sillkonserv13,513,516,815,315,414,911,712,012,723,519,223,627,922,924,914,2
54 Fiskkonserver, andra slag (exkl. kaviar och fiskbullar)1,72,23,53,96,47,47,74,37,39,511,79,99,98,99,710,2
55-56 Fiskfiléer och fiskpinnar, panerade, samt annan beredd fisk (färdig-lagade fiskrätter, fiskbullar m.m.)3,05,59,814,219,617,823,620,128,928,223,921,922,922,022,320,8
57 SUMMA KONSERVER OCH BEREDD FISK36,942,950,549,356,554,457,351,167,186,285,674,778,774,178,767,7
58 Kräft- och blötdjur, färska, frysta, saltade, torkade, ej konserver3,03,66,28,811,712,613,116,8................
59 Kräft- och blötdjur, beredda eller konserverade2,03,66,56,96,77,69,99,514,018,620,818,519,817,718,217,3
Direktkonsumtion av vara. År 1960-2022

Fotnoter

Med direktkonsumtion avses de totala leveranserna av livsmedel från producenter till privathushåll och storkök samt producenternas hemmaförbrukning.
Med totalkonsumtion avses den totala åtgången av olika råvaror för humankonsumtion.
Vara
38 Plattfisk, hel, styckad eller filead, färsk
Från och med år 2000 redovisas inte konsumtionen av färsk fisk samt kräft- och blötdjur (färska, frysta, saltade och torkade) på grund av att dataunderlaget anses alltför osäkert.
39 Torskfisk, hel, styckad eller filead, färsk
Från och med år 2000 redovisas inte konsumtionen av färsk fisk samt kräft- och blötdjur (färska, frysta, saltade och torkade) på grund av att dataunderlaget anses alltför osäkert.
40 Sillfisk, hel, styckad eller filead, färsk
Från och med år 2000 redovisas inte konsumtionen av färsk fisk samt kräft- och blötdjur (färska, frysta, saltade och torkade) på grund av att dataunderlaget anses alltför osäkert.
41 Laxfisk, hel, styckad eller filead, färsk
Från och med år 2000 redovisas inte konsumtionen av färsk fisk samt kräft- och blötdjur (färska, frysta, saltade och torkade) på grund av att dataunderlaget anses alltför osäkert.
41 Laxfisk, hel, styckad eller filead, färsk
Produktion inom vattenbruket ingår här.
42 Annan, saltvattensfisk, hel, styckad eller filead, färsk
Från och med år 2000 redovisas inte konsumtionen av färsk fisk samt kräft- och blötdjur (färska, frysta, saltade och torkade) på grund av att dataunderlaget anses alltför osäkert.
43 Sötvattensfisk, hel, styckad eller filead färsk
Från och med år 2000 redovisas inte konsumtionen av färsk fisk samt kräft- och blötdjur (färska, frysta, saltade och torkade) på grund av att dataunderlaget anses alltför osäkert.
43 Sötvattensfisk, hel, styckad eller filead färsk
Produktion inom vattenbruket ingår här.
58 Kräft- och blötdjur, färska, frysta, saltade, torkade, ej konserver
Från och med år 2000 redovisas inte konsumtionen av färsk fisk samt kräft- och blötdjur (färska, frysta, saltade och torkade) på grund av att dataunderlaget anses alltför osäkert.
 

Sparad sökning 88359b63-c361-45d6-a921-b5f16ac14054
Oförändrad tabell

Obs:

Med direktkonsumtion avses de totala leveranserna av livsmedel från producenter till privathushåll och storkök samt producenternas hemmaförbrukning.
Med totalkonsumtion avses den totala åtgången av olika råvaror för humankonsumtion.

Vara

38 Plattfisk, hel, styckad eller filead, färsk

Från och med år 2000 redovisas inte konsumtionen av färsk fisk samt kräft- och blötdjur (färska, frysta, saltade och torkade) på grund av att dataunderlaget anses alltför osäkert.

39 Torskfisk, hel, styckad eller filead, färsk

Från och med år 2000 redovisas inte konsumtionen av färsk fisk samt kräft- och blötdjur (färska, frysta, saltade och torkade) på grund av att dataunderlaget anses alltför osäkert.

40 Sillfisk, hel, styckad eller filead, färsk

Från och med år 2000 redovisas inte konsumtionen av färsk fisk samt kräft- och blötdjur (färska, frysta, saltade och torkade) på grund av att dataunderlaget anses alltför osäkert.

41 Laxfisk, hel, styckad eller filead, färsk

Från och med år 2000 redovisas inte konsumtionen av färsk fisk samt kräft- och blötdjur (färska, frysta, saltade och torkade) på grund av att dataunderlaget anses alltför osäkert.

41 Laxfisk, hel, styckad eller filead, färsk

Produktion inom vattenbruket ingår här.

42 Annan, saltvattensfisk, hel, styckad eller filead, färsk

Från och med år 2000 redovisas inte konsumtionen av färsk fisk samt kräft- och blötdjur (färska, frysta, saltade och torkade) på grund av att dataunderlaget anses alltför osäkert.

43 Sötvattensfisk, hel, styckad eller filead färsk

Från och med år 2000 redovisas inte konsumtionen av färsk fisk samt kräft- och blötdjur (färska, frysta, saltade och torkade) på grund av att dataunderlaget anses alltför osäkert.

43 Sötvattensfisk, hel, styckad eller filead färsk

Produktion inom vattenbruket ingår här.

58 Kräft- och blötdjur, färska, frysta, saltade, torkade, ej konserver

Från och med år 2000 redovisas inte konsumtionen av färsk fisk samt kräft- och blötdjur (färska, frysta, saltade och torkade) på grund av att dataunderlaget anses alltför osäkert.
Skicka (POST) följande JSON fråga till nedanstående URL för att nå denna tabell i Din applikation